MOTI Плавна графика на кривата на вкуса

MOTI се отказа от евтината интегрална схема и прие чипа MCU MOTI продукти, само за да осигурят първокласно изживяване при изпаряване. MOTI събра 2 000 000 валидни потребителски данни и след това получи средна крива на мощността за напасване на кривата. Следователно патентованият MCU чип може да помогне MOTI vapes постигнете регулиране на мощността.

MCU чипът може да различи различни сценарии за изпаряване, като студен старт и дълго изпаряване. След това адаптира изходната мощност към съответните сценарии. В резултат на това чипът MCU помага MOTI продуктите постигат по-добро представяне. MCU чипът може да регулира изходната мощност, за да съответства на температурата на пулверизиране на различни есенции в електронните течности.

Турбо режим

Включете и изключете капсулата в устройството 3 пъти в рамките на 2 секунди, MCU може да разпознае действието и да контролира интелигентно изходната мощност и да активира турбо режима. С по-висока изходна мощност можете да се насладите на по-богат вкус и по-големи облаци.

Обърнато напомняне

MOTI вейпове се вкарват с хоризонтален сензор, контролиран от чипа MCU. Когато устройството е поставено наопаки, това може да доведе до изтичане на е-течността към мундщука и рядко оставя течност в дъното на капсулата. В резултат на това, ако запазите позицията за вейп, може да изгорите атомайзера.